Tradita

 
hotel rating stars

Rruga Azem Hajdari, Valbone

Hotel Tradita, është një nga hotelet më të mirë në Valbone, Shqiperi. Ajo ofron akomodim, restorant, bar, kopsht dhe barbecue. WiFi dhe parkimi privat janë sherbime te cilat ofrohen falas ne hotel. Hoteli ka tualetin te pajisur plotësisht me ujë të nxehtë dhe elemente e tjere te nevojshem. Mysafirët në Hotel Tradita Valbone mund të gëzojnë një mëngjesë kontinental. Hotel Tradita ka nje sheshe lojërash ku fëmijët mund te argetohen dhe shëtitjet te cilat mund ti shijoni ne afersi te hotelit.

S'ka Vlerësime

  • Facilitetet dhe Sherbimet e Hotelit
  • Bar
  • Restorant
  • Kuzhine tradicionale
  • Recepsion te hapur 24-ore
  • Transport falas per ne qender te Qytetit
  • Dhomat dhe sherbimet ekstra
  • Vaske
  • Abazhur
  • Internet Wireless falas

Per rezervimet e anuluara të paktë24 orë para mbërritjes, do te behet rimbursim i shumes se plote. Për anulimet e bëra brenda më pak se 24 orë para mbërritjes, do te paguhet nata e pare

Check-In: 10:00

Check-Out: 12:00