Hotele ne Berat

Më poshtë do të gjeni nje perzgjedhje te hoteleve ne Berat, Shqiperi. Berati ndodhet në rreze të Malit të Tomorrit dhe në brigjet e lumit Osum. Është rreth 122 km nga Tirana dhe 105 km nga Aeroporti Ndërkombëtar i Tiranës. Është më shumë se 2400-vjeçar dhe një nga qytetet më tërheqës të Shqipërisë për nga arkitektura, kultura dhe historia. Berati njihet si qyteti i njëmijë dritareve dhe është shpallur monument i mbrojtur nga UNESCO. Në Berat mund të vizitoni: Kalanë e cila është e vetmja në Shqipëri që ka ende shtëpi të banuara brenda mureve të saj, kishat, Muzeun e Onufrit, Muzeun Etnografik, Xhamine e Beqareve, Xhaminë e Mbretit, lagjen karakteristike të Mangalemit etj. Vizito Beratin, dhe rezervo online hotele ne Berat, Shqiperi.

White City

hotel stars
Shkëlqyeshëm, 5.0/5.0

Bulevardi Republika, Lagja 22 Tetori, Berat, Shqiperi

  Kërkon konfirmim

Bujtina Kodiket

hotel stars
Shkëlqyeshëm, 5.0/5.0

Rr. Kostaq Stefa, Berat, Shqiperi

  Kërkon konfirmim

Muzaka

hotel stars
Shkëlqyeshëm, 5.0/5.0

Gorice, Berat, Shqiperi

  Kërkon konfirmim

Rezidenca Desaret

hotel stars
Shkëlqyeshëm, 4.6/5.0

Rr. Kala, Berat, Shqiperi

  Kërkon konfirmim

Mangalemi

hotel stars
Shkëlqyeshëm, 4.7/5.0

Rr. Mihal Komneno, tek Porta e Pashait, Berat, Shqiperi

  Kërkon konfirmim

Osumi

hotel stars
Shkëlqyeshëm, 4.6/5.0

Lagja Mangalem, Berat, Shqiperi

  Kërkon konfirmim

Tomorri

hotel stars
Shkëlqyeshëm, 4.3/5.0

Qender, Berat, Shqiperi

  Kërkon konfirmim

Guesthouse Kris

hotel stars
Shkëlqyeshëm, 4.4/5.0

Kala Berat, Berat, Shqiperi

  Kërkon konfirmim

Berati

hotel stars
Shkëlqyeshëm, 4.1/5.0

Rr. Veli Zaloshnja, Lgj. 28 Nentori, Berat, Shqiperi

  Kërkon konfirmim

Onufri

hotel stars
S'ka Vlerësime

Rruga Mihal Komeno, 5001 Berat, Albania

  Kërkon konfirmim

Portik

hotel stars
S'ka Vlerësime

28 Nentori, Antipatre Street

  Kërkon konfirmim

Grand White City

hotel stars
S'ka Vlerësime

Rr. Antipatrea, Berat, Shqiperi

  Kërkon konfirmim

Belgrad Mangalem

hotel stars
S'ka Vlerësime

L. Mangalem, Berat, Shqiperi

  Kërkon konfirmim

Antipatrea

hotel stars
S'ka Vlerësime

Rr. Antipatrea, L. 28 Nendori, Berat, Shqiperi

  Kërkon konfirmim

Merko

hotel stars
S'ka Vlerësime

Lagjia 22 Tetori, Rruga Antipatrea Godina 7 Kateshe

  Kërkon konfirmim

Ajka

hotel stars
S'ka Vlerësime

Rruga Kristaq Tutulani, 5001 Berat, Albania

  Kërkon konfirmim

Belagrita Palace

hotel stars
S'ka Vlerësime

Rruga Antipatrea, 5001 Berat, Shqipëri

  Kërkon konfirmim

Kaceli

hotel stars
S'ka Vlerësime

Kombinat,Berat,Shqiperi

  Kërkon konfirmim

Pasarela

hotel stars
S'ka Vlerësime

Rr. 28 Nentori, Berat, Shqiperi

  Kërkon konfirmim

Castle Park

hotel stars
C'ka, 2.0/5.0

1.5 km nga Ura e Gorices, Berat, Shqiperi

  Kërkon konfirmim