Hotele ne Pogradec

Në këtë faqe do të gjeni disa hotele në Pogradec. Pogradeci shtrihet në pjesën juglindore të Shqipërisë, përgjatë bregut të liqenit të Ohrit, më i thelli në Ballkan. Kufiri me Maqedoninë është vetëm 5 km nga qendra e qytetit. Është rreth 140 km nga Tirana. Në Pogradec mund të vizitoni: Parkun e Drilonit, i njohur për bukuritë e tij natyrore, vilën e peshkimit të diktatorit Enver Hoxha, mozaikun në fshatin Lin, Varret e Selces. Gjithashtu mund të shijoni peshkun Koran, një lloj i rralle dhe i shijshëm trofte që gjendet në liqenin e Ohrit. Vizitoni Pogradecin, Shqipërinë dhe rezervoni online hotele në Pogradec.

Pogradeci

hotel stars
Shkëlqyeshëm, 4.8/5.0

Rr. Deshmoret e Pojskes, Pogradec, Shqiperi

  Kërkon konfirmim

Sirena

hotel stars
Shkëlqyeshëm, 4.4/5.0

Tushemisht, Pogradec, Shqiperi

  Kërkon konfirmim

Perla

hotel stars
Shkëlqyeshëm, 4.4/5.0

Rr. 10 Deshmoret e Pojskes, Pogradec, Shqiperi

  Kërkon konfirmim

Relaks Resort

hotel stars
Shkëlqyeshëm, 4.1/5.0

Lin, Pogradec, Shqiperi

  Kërkon konfirmim

Millenium

hotel stars
Shumë mirë, 3.6/5.0

Tushemisht, Pogradec, Shqiperi

  Kërkon konfirmim

Vila Sigal

hotel stars
S'ka Vlerësime

Rr.Reshit Collaku, perballe Turizmit te Vjeter, Pogradec, Shqiperi

  Kërkon konfirmim

Elite

hotel stars
S'ka Vlerësime

Lgj. 1, Rr.Reshit Collaku, Pogradec, Shqiperi

  Kërkon konfirmim