Hotele te Lira

Hotele te Lira ne Albania

Kategoria e hoteleve te paraqitura ketu eshte nje menyre me e shpejte per te gjetur akomodim ekonomik ne Shqiperi. Keto hotele sigurisht gjenden ne pothuaj te gjithe qytetet qe kemi paraqitur ne faqe. Perzgjedhja e tyre eshte bere ne menyre te tille qe cmimet ekonomike qe ofrojne te mos kompromentojne kurrsesi cilesine dhe kushtet qe duhet te ofrojne. Edhe pse hotelet ekonomike te kryeqytetit, Tiranes jane me te shtrenjta se te qyteteve te tjera, ato jane prape se prape shume me te arsyeshem ne cmime se hotelet e ketij lloji ne kryeqytete te tjera Europiane. Sigurisht hotelet e paraqitura ne kete seksion ofrojne disa prej akomodimeve me te lira ne Shqiperi.

Panorama

hotel stars
Shkëlqyeshëm, 4.7/5.0

Rr. Lek Zaharia, Kruje, Shqiperi

  E disponueshme

Bristol

hotel stars
Shumë mirë, 3.9/5.0

Rr.Nikolla Jorgo, 24/5, Tirane, Shqiperi

  E disponueshme

Europa

hotel stars
Shumë mirë, 3.9/5.0

Rr.Myslym Shyri, Tirane, Shqiperi

  E disponueshme

Rapsodia

hotel stars
Shumë mirë, 3.8/5.0

Lagja: Sake, Shengjin,Shqiperi

  E disponueshme

Green

hotel stars
Shumë mirë, 3.5/5.0

Vaqarr, Tirane, Shqiperi

  E disponueshme

Sirena

hotel stars
Shkëlqyeshëm, 4.4/5.0

Tushemisht, Pogradec, Shqiperi

  Kërkon konfirmim

Te Stela Resort

hotel stars
Shkëlqyeshëm, 4.7/5.0

Autostrada Tirana-Durres, Km. 7, Tirane, Shqiperi

  Kërkon konfirmim

Nais

hotel stars
Shkëlqyeshëm, 4.5/5.0

Lagjia nr 1, Bulevartdi EPIDAM, 46 Durres, Shqiperi

  Kërkon konfirmim

Kolping

hotel stars
Shkëlqyeshëm, 4.2/5.0

Rr. Skenderbeg, Shkoder, Shqiperi

  Kërkon konfirmim

Alpin

hotel stars
Shumë mirë, 3.5/5.0

Rr. Siri Kodra, Nr 20, Tirane, Shqiperi

  Kërkon konfirmim

Boci

hotel stars
S'ka Vlerësime

Llixha, Elbasan,Shqiperi

  Kërkon konfirmim