Hotele ne Velipoje

Velipoja eshte nje fshat bregdetar ne rrethin e Shkodres, ne veriperendim te Shqiperise. Velipoja gjendet ne derdhjen e lumit Buna (i vetmi lum i lundrueshem ne Shqiperi) aty ku ai bashkohet me detin Adriatik duke krijuar keshtu kufirin ndermjet Shqiperise dhe Malit te Zi. Pamja eshte kryesisht e paprishur me nje miksim te: bregut te detit, rrjedhjes se lumit, tokes ( si Viluni ), drureve te pishave ( Parku Nacional i Velipojes ), tokes bujqesore dhe maleve te larta. Plazhi eshte nje atraksion shume popullor ne vere. Kjo zone ka shume hotele te vegjel dhe shtepi pushimi. Gjithashtu gjendet nje treg ushqimor ku fshataret vendas shesin prodhimet e tyre te fresketa dhe Bio. Vizitoni Velipojën, Shqipëri dhe rezervoni online hotele në Velipojë.