Hotele Aeroporti

Hotele Aeroporti ne Albania

Kjo kategori eshte e limituar per vete faktin se vendi ka vetem nje aeroport nderkombetar, madje edhe ky relativisht i vogel. Kjo ndarje eshte bere per t'u ardhur ne ndihme atyre personave qe kane orare te veshtira fluturimi dhe qe duan te jene prane aeroportit, per t'i kaluar pa streset e transportit dhe trafikut oret e pakta qe kane ne dispozicion per te pushuar.

Airport Tirana

hotel stars
Shkëlqyeshëm, 4.5/5.0

Aeroporti Nderkombetar Tirane, Shqiperi

  Kërkon konfirmim

Aurelis

hotel stars
Shumë mirë, 3.4/5.0

Autostrada Tirane-Durres, Km 9 perballe Megatek, Tirane, Shqiperi

  Kërkon konfirmim

Best Western Premier Ark

hotel stars
S'ka Vlerësime

Prane Aeroportit Nderkombetar Tirane, Shqiperi

  Kërkon konfirmim

Continental Resort

hotel stars
S'ka Vlerësime

Qender Vore, Autostrada Tirane-Durres

  Kërkon konfirmim