Hotele ne Theth

Thethi eshte nje fshat ne Alpet e Shqiperise, rreth 70 km në verilindje të qytetit të Shkodrës. Lartesia e zones eshte nga 750 deri 2700 m mbi nivelin e detit. Fshati eshte pjese e parkut kombetar te Thethit, i cili eshte vendi i shume kafsheve te egra dhe i shpendeve te ndryshme. Thethi rrethohet nga male të larta qe jane nje ftese e hapur per alpinistet. Alpinisti Georg Heinshemer dhe albanologu Franc Nopca e kane permendur Thethin ne shkrimet e tyre si nje nga vendet me te bukura per t'u vizituar. Nje nga bukurite natyrore qe duhen pare eshte Ujevara e Thethit me lartësine rreth 30 m. Vizitoni Thethin, Shqipërinë dhe rezervoni online hotele në Theth.

Berishta Guest House

hotel stars
Shkëlqyeshëm, 4.2/5.0

Qender, Theth, Shqiperi

  Kërkon konfirmim

Rupa Guest House

hotel stars
Shumë mirë, 4.0/5.0

Theth, Shqiperi

  Kërkon konfirmim

Logu i Harushave

hotel stars
S'ka Vlerësime

Rruga Fushe, 4009 Theth, Shqiperi

  Kërkon konfirmim

Polia Guest House

hotel stars
S'ka Vlerësime

Theth, Shqiperi

  Kërkon konfirmim

Thethi Paradise

hotel stars
S'ka Vlerësime

Theth, Shkoder, Shqiperi

  Kërkon konfirmim

Villa Gjecaj

hotel stars
S'ka Vlerësime

Qender, Theth, Shqiperi

  Kërkon konfirmim