Hotele Butik

Hotele Butik ne Albania

Ne këtë faqe do të gjeni një përzgjedhje hotelesh të tipit butik ne Tiranë dhe ne qytetet të tjera të Shqipërisë. Ne Shqipëri, hotelet butik janë kryesisht të vegjël nga 5 deri ne 20 dhoma dhe ndryshojnë nga hotelet e mëdha ngaqë ofrojnë akomodim dhe shërbim të personalizuara. Hotelet qe kemi zgjedhur të jene pjese e kësaj kategorie, kane kryesisht një teme ose arkitekture të veçantë, u ofrojnë klientëve një vendndodhje të mirë, struktura akomoduese cilësore dhe një shërbim të personalizuar.

Diplomat Fashion

hotel stars
S'ka Vlerësime

Blv. Bajram Curri, Nd.36 H.1, Tirane, Shqiperi

  Kërkon konfirmim

Dream

hotel stars
S'ka Vlerësime

Rruga "Qemal Stafa" 176/1, 1001 Tirana, Albania

  Kërkon konfirmim