Hotele ne Lepushe

Më poshtë do të gjeni hotele në Lëpushë. Emri Lëpushë rrjedh nga një bimë e cila gjendet gjerësisht e përhapur ne zonë. Malet e larta, kullotat e gjelbra si dhe përroi “Sheu I Lëpushës”, i kanë dhënë këtij vendi titullin e merituar “Perla e alpeve shqipëtare”, dhe konsiderohet si një kryevepër e natyrës. Vizitoni Lepushe, Shqipëri dhe rezervoni online hotele në Lepushe.

Hotel Alpini

hotel stars
S'ka Vlerësime

Rruga Lepushe, 1000 Lëpushë, Shqipëri

  Kërkon konfirmim