Hotele ne Tirane

Më poshtë do të gjeni një shumëllojshmëri hotelesh në Tirane nga buxhetorët tek luksozët. Tirana është kryeqyteti i Shqipërisë dhe qendra më e rëndësishme ekonomike dhe politike në vend. Ajo u ndërtua në vitin 1614 nga Sulejman Pasha i Mulletit, por deri në vitin 1920, kur u shpall kryeqytet për shkak të pozitës gjeografike pak a shumë në mes të vendit, ishte një qytet pa ndonjë rendësi të veçantë. Në vitet e fundit Tirana është transformuar plotësisht nga një qytet i zymtë ngjyrë gri i stilit komunist, në një kryeqytet modern, plot ngjyra dhe me një ndikim të madh evropian. Në Tiranë mund të vizitoni: Muzeun Historik Ndërkombëtar, Xhaminë e Etem Beut, Sahatin, Kompleksin e Ministrive, Bllokun, Pallatet Shumëngjyrëshe, Parkun etj. Aeroporti Ndërkombëtar i Tiranës ndodhet 20 km nga qyteti. Vizito Tiranen, dhe rezervo online hotele ne Tirane, Shqiperi

Deluxe

hotel stars
S'ka Vlerësime

Rruga Teodor Keko, 1001 Tirana, Shqiperi

  E disponueshme

Kastrati Tirana Tower

hotel stars
Shkëlqyeshëm, 4.8/5.0

Sheshi Italia, Tirane, Shqiperi

  Kërkon konfirmim

Millennium

hotel stars
Shkëlqyeshëm, 4.8/5.0

Rr. Murat Toptani, Tirane, Shqiperi

  Kërkon konfirmim

Serenity

hotel stars
Shkëlqyeshëm, 4.7/5.0

Rruga e Bogdaneve nr 4, Tirane, Shqiperi

  Kërkon konfirmim

Airport Tirana

hotel stars
Shkëlqyeshëm, 4.5/5.0

Aeroporti Nderkombetar Tirane, Shqiperi

  Kërkon konfirmim

Best Western Nov

hotel stars
Shkëlqyeshëm, 4.6/5.0

Rr.Gjin Bue Shpata, God.27, H.1, Tirane, Shqiperi

  Kërkon konfirmim

Kruja

hotel stars
Shkëlqyeshëm, 4.5/5.0

Rr.Mine Peza, Tirane, Shqiperi

  Kërkon konfirmim

Stela

hotel stars
Shkëlqyeshëm, 4.5/5.0

Rr.Dibres, Tirane, Shqiperi

  Kërkon konfirmim

Doro City

hotel stars
Shkëlqyeshëm, 4.4/5.0

Rr. Muhamed Gjollesha, Nd. 38, Tirana, Shqiperi

  Kërkon konfirmim

Elysee

hotel stars
Shkëlqyeshëm, 4.4/5.0

Rr. Themistokli Germenji 2/173, Tirane, Shqiperi

  Kërkon konfirmim

Golden City

hotel stars
Shkëlqyeshëm, 4.3/5.0

Rr. Myslym Shyri (prapa Big Market), Tirane, Shqiperi

  Kërkon konfirmim

Brilant Antik

hotel stars
Shkëlqyeshëm, 4.4/5.0

Rr.Jeronim De Rada, Nr.89, Tirane, Shqiperi

  Kërkon konfirmim

Green House

hotel stars
Shkëlqyeshëm, 4.3/5.0

Rr.Jul Variboba, Nr 6, Tirane, Shqiperi

  Kërkon konfirmim

Vila Tafaj

hotel stars
Shkëlqyeshëm, 4.2/5.0

Rr.Mine Peza, Nr. 86, Tirane, Shqiperi

  Kërkon konfirmim

Bujtina e Gjelit

hotel stars
Shkëlqyeshëm, 4.2/5.0

Rr.Don Bosko, Nr.1, Tirane, Shqiperi

  Kërkon konfirmim

Bristol

hotel stars
Shumë mirë, 3.9/5.0

Rr.Nikolla Jorgo, 24/5, Tirane, Shqiperi

  Kërkon konfirmim

Europa

hotel stars
Shumë mirë, 3.9/5.0

Rr.Myslym Shyri, Tirane, Shqiperi

  Kërkon konfirmim

Teatri Kame

hotel stars
S'ka Vlerësime

Fshati Ibe, Tirane, Shqiperi

  Kërkon konfirmim

Bermon

hotel stars
Shumë mirë, 3.3/5.0

Rr.Aleksander Moisiu, Nr 12, Tirane, Shqiperi

  Kërkon konfirmim

Aurelis

hotel stars
Shumë mirë, 3.4/5.0

Autostrada Tirane-Durres, Km 9 perballe Megatek, Tirane, Shqiperi

  Kërkon konfirmim

Broadway

hotel stars
S'ka Vlerësime

Rr. Emin Duraku, Nr. 8, Tirane, Shqiperi

  Kërkon konfirmim

Best Western Premier Ark

hotel stars
S'ka Vlerësime

Prane Aeroportit Nderkombetar Tirane, Shqiperi

  Kërkon konfirmim

Capital

hotel stars
S'ka Vlerësime

Rruga Qemal Stafa, Tirane, Shqiperi

  Kërkon konfirmim

Guesthouse Mary

hotel stars
S'ka Vlerësime

Rr. Gjergj Kastrioti, Nr.5, Kthesa e Kamzes, Tirane

  Kërkon konfirmim

Jolly

hotel stars
S'ka Vlerësime

Rr. Tefta Tashko Koco, Nr. 2, Tirane, Shqiperi

  Kërkon konfirmim

Colosseo Tirana

hotel stars
S'ka Vlerësime

Rruga e Durresit, sheshi Adem Jashari, Tirane, Shqiperi

  Kërkon konfirmim

Class

hotel stars
S'ka Vlerësime

Autostrada Tirane-Durres, km 11, Vore, Tirane, Shqiperi

  Kërkon konfirmim

Arber

hotel stars
S'ka Vlerësime

Rr.Bardhok Biba, Nr.59, Tirane, Shqiperi

  Kërkon konfirmim

Oxford

hotel stars
S'ka Vlerësime

Rr. Xhorxhi Martini, Nr. 10, Tirane, Shqiperi

  Kërkon konfirmim

Nirvana

hotel stars
S'ka Vlerësime

Rr. Edit Durham, Nr. 96/2, Tirane, Shqiperi

  Kërkon konfirmim

Eagle

hotel stars
S'ka Vlerësime

Rr. Sami Frasheri, Tirane, Shqiperi

  Kërkon konfirmim

Opera

hotel stars
S'ka Vlerësime

Rr. Urani Pano, Tirana, Shqiperi

  Kërkon konfirmim

Theatro

hotel stars
S'ka Vlerësime

Rr. “Mihal Duri” Nd. 2\1, Tirane

  Kërkon konfirmim

Patricia

hotel stars
S'ka Vlerësime

Rruga Fortuzi 35, Tirane, Shqiperi

  Kërkon konfirmim

Queen

hotel stars
S'ka Vlerësime

Rr.Shkelqim Fusha prane Qendres Kristal, Tirane

  Kërkon konfirmim

Austria

hotel stars
S'ka Vlerësime

Rruga e Dibres, Nr. 18

  Kërkon konfirmim

La Boheme

hotel stars
S'ka Vlerësime

Rr. Abdyl Frasheri, VESA CENTER (kati 10), Tirane, Shqiperi

  Kërkon konfirmim

Park

hotel stars
S'ka Vlerësime

Rr. Aleksandri i Madh, Pallati Y&S Park Hotel, Tirane, Albania

  Kërkon konfirmim

Comfort

hotel stars
S'ka Vlerësime

Rr. Fortuzi, Tirane, Shqiperi

  Kërkon konfirmim

Dinasty

hotel stars
S'ka Vlerësime

Rr. Margarita Tutulani, Tirana, Shqiperi

  Kërkon konfirmim

Dream

hotel stars
S'ka Vlerësime

Rruga "Qemal Stafa" 176/1, 1001 Tirana, Albania

  Kërkon konfirmim

Grand Tirana

hotel stars
S'ka Vlerësime

Rr. Ismail Qemali, Nr.11, Tirane, Shqiperi

  Kërkon konfirmim

Ikea

hotel stars
S'ka Vlerësime

Rr.Rexhep Hamit Demi, Qyteti Studenti, Tirane, Shqiperi

  Kërkon konfirmim

Lot Boutique

hotel stars
S'ka Vlerësime

Rr. Myrtezim Këlliçi 20, Tirane, Shqiperi

  Kërkon konfirmim

Select City Center

hotel stars
S'ka Vlerësime

Rr. 4 Deshmoret, Tirane, Shqiperi

  Kërkon konfirmim

Victoria

hotel stars
S'ka Vlerësime

Rr. Dibres, Ndertesa 331, Hyrja 1, Tirane, Shqiperi

  Kërkon konfirmim

Dreri

hotel stars
S'ka Vlerësime

Rr. Gjeneral Nikols, Tirane, Shqiperi

  Kërkon konfirmim

Chateau Linza

hotel stars
S'ka Vlerësime

Rr. Porcelanit, Qesarake, Linza, Tirane, Shqiperi

  Kërkon konfirmim

Mondial

hotel stars
S'ka Vlerësime

Rr. Muhamet Gjollesha, Tirane, Shqiperi

  Kërkon konfirmim

Kastria

hotel stars
S'ka Vlerësime

Rruga Nikolla Jorga, Vila Nr. 8, 1001 Tirana, Albania

  Kërkon konfirmim