Hotele Biznesi

Hotele Biznesi ne Albania

Kjo faqe është krijuar për t'u ardhur në ndihmë njerëzve gjatë udhëtimeve të biznesit që të gjejnë një hotel biznesi ne Shqipëri. Rritja e vazhdueshme e ekonomisë shqiptare ka çuar në rritjen e numrit të biznesmenëve të huaj që vijnë në vendin tonë për të bërë biznes, mbledhje e konferenca. Pjesa më e madhe tyre zhvillohen në hotelet e biznesit në Tiranë dhe në hotele të nivelit të lartë në qytetet bregdetare. Hotelet më të mëdha të biznesit në Shqipëri, zakonisht hotelet zinxhir, i kushtojnë rëndësi faktit që të ofrojnë shërbime cilësore, të kenë kapacitet të madh dhe ambiente për takime si dhe shërbime të tjera të brendshme si sauna, qendra sportive dhe fitnesi etj. Nga ana tjetër hotelet pak më të vogla por luksoze ofrojnë ngrohtësi, komoditet, qetësi dhe përvojë më të veçante të ndërthurur me pajisjet standarde të biznesit. Ne shpresojmë që përzgjedhja e larmishme e hoteleve shqiptare te biznesit që kemi paraqitur më poshtë t’i ndihmoje biznesmenët të bëjnë zgjedhjen e duhur.

Deluxe

hotel stars
S'ka Vlerësime

Rruga Teodor Keko, 1001 Tirana, Shqiperi

  E disponueshme

Mondial

hotel stars
S'ka Vlerësime

Rr. Muhamet Gjollesha, Tirane, Shqiperi

  Kërkon konfirmim

Kastrati Tirana & Tower

hotel stars
Shkëlqyeshëm, 4.8/5.0

Sheshi Italia, Tirane, Shqiperi

  Kërkon konfirmim

Classic

hotel stars
Shkëlqyeshëm, 4.6/5.0

Rr. Sulejman Delvina, Nd.61, H.2, Tirane, Shqiperi

  Kërkon konfirmim

Tirana International and Conference Center

hotel stars
Shkëlqyeshëm, 4.2/5.0

Sheshi Skenderbej, Tirane, Shqiperi

  Kërkon konfirmim

Doro City

hotel stars
Shkëlqyeshëm, 4.4/5.0

Rr. Muhamed Gjollesha, Nd. 38, Tirana, Shqiperi

  Kërkon konfirmim

Elysee

hotel stars
Shkëlqyeshëm, 4.4/5.0

Rr. Themistokli Germenji 2/173, Tirane, Shqiperi

  Kërkon konfirmim

Partner

hotel stars
Shkëlqyeshëm, 4.4/5.0

Rr.Pelivan Leskaj, Skele, Vlore, Shqiperi

  Kërkon konfirmim

Grand Europa

hotel stars
Shkëlqyeshëm, 4.4/5.0

Sheshi 2 Prilli, Shkoder, Shqiperi

  Kërkon konfirmim

Arvi

hotel stars
Shkëlqyeshëm, 4.3/5.0

Lgj 1. Rr: Taulantia, Durres, Shqiperi

  Kërkon konfirmim

New York

hotel stars
Shkëlqyeshëm, 4.1/5.0

Uji i Ftohte, Vlore, Shqiperi

  Kërkon konfirmim

Rogner Tirana

hotel stars
Shkëlqyeshëm, 4.2/5.0

Bulevardi Deshmoret e Kombit, Tirane, Shqiperi

  Kërkon konfirmim

Xheko Imperial

hotel stars
Shumë mirë, 4.0/5.0

Rr. Ibrahim Rugova, Tirane, Shqiperi

  Kërkon konfirmim

Vlora International

hotel stars
Shumë mirë, 3.7/5.0

Lagja Pavarsia, Rr.Kosova, Vlore, Shqiperi

  Kërkon konfirmim

Villa Belvedere

hotel stars
Shumë mirë, 3.5/5.0

Shkembi i Kavajes, Durres, Shqiperi

  Kërkon konfirmim

SarOtel

hotel stars
S'ka Vlerësime

Rr. Kostandin Kristoforidhi, Nr. 1, Tirane, Shqiperi

  Kërkon konfirmim

Colosseo Tirana

hotel stars
S'ka Vlerësime

Rruga e Durresit, sheshi Adem Jashari, Tirane, Shqiperi

  Kërkon konfirmim

Oxford

hotel stars
S'ka Vlerësime

Rr. Xhorxhi Martini, Nr. 10, Tirane, Shqiperi

  Kërkon konfirmim

Opera

hotel stars
S'ka Vlerësime

Rr. Urani Pano, Tirana, Shqiperi

  Kërkon konfirmim

Vila Palma

hotel stars
S'ka Vlerësime

Shkembi i Kavajes, Durres, Shqiperi

  Kërkon konfirmim

MonarC

hotel stars
S'ka Vlerësime

Kryqezimi i Rr.George W. Bush me Blv.Zhan d'Ark, Nr. 15/2, Tirane, Shqiperi

  Kërkon konfirmim

Patricia

hotel stars
S'ka Vlerësime

Rruga Fortuzi 35, Tirane, Shqiperi

  Kërkon konfirmim

Regina City

hotel stars
S'ka Vlerësime

Rruga Pavlo Flloko, Vlorë, Albania

  Kërkon konfirmim

Grand Tirana

hotel stars
S'ka Vlerësime

Rr. Ismail Qemali, Nr.11, Tirane, Shqiperi

  Kërkon konfirmim

Victoria

hotel stars
S'ka Vlerësime

Rr. Dibres, Ndertesa 331, Hyrja 1, Tirane, Shqiperi

  Kërkon konfirmim

Chateau Linza

hotel stars
S'ka Vlerësime

Rr. Porcelanit, Qesarake, Linza, Tirane, Shqiperi

  Kërkon konfirmim