Hotele ne Vlore

Ju prezantojmë me poshtë hotelet e Vlorës të zgjedhur nga ne. Vlora ndodhet në jugperëndim të Shqipërisë pikërisht aty ku bashkohen deti Adriatik me detin Jon. Është një nga portet kryesore në Shqipëri që ndodhet 147 km nga Tirana dhe 130 km nga Aeroporti Ndërkombëtar i Tiranës. Në antikitet njihej si Aulona. Vlora është qyteti ku u shpall Pavarësia e Shqipërisë ne vitin 1912. Në Vlorë mund të vizitoni: Muzeun e Pavarësisë, Muzeun Etnografik, Muzeun Historik, Kalanë e Kaninës, plazhet, vijën bregdetare etj.Vizito Vloren, dhe rezervo online hotele ne Vlore, Shqiperi

Vlora

hotel stars
Shkëlqyeshëm, 4.8/5.0

Justin Godar 1, Sheshi Flamurit, Vlore, Shqiperi

  Kërkon konfirmim

Sofo

hotel stars
Shkëlqyeshëm, 4.6/5.0

Parku Kombetar, Llogara, Vlore, Shqiperi

  Kërkon konfirmim

Pavarsia

hotel stars
Shkëlqyeshëm, 4.2/5.0

Lagja Pavarsia, Rr.Kosova, Skele, Vlore, Shqiperi

  Kërkon konfirmim

Riviera

hotel stars
Shkëlqyeshëm, 4.2/5.0

Rr. Nermin Vlora, Vlore, Shqiperi

  Kërkon konfirmim

Partner

hotel stars
Shkëlqyeshëm, 4.4/5.0

Rr.Pelivan Leskaj, Skele, Vlore, Shqiperi

  Kërkon konfirmim

New York

hotel stars
Shkëlqyeshëm, 4.1/5.0

Uji i Ftohte, Vlore, Shqiperi

  Kërkon konfirmim

Paradise Beach

hotel stars
Shkëlqyeshëm, 4.3/5.0

Radhime, Orikum, Vlore, Shqiperi

  Kërkon konfirmim

Alpin Llogara

hotel stars
Shkëlqyeshëm, 4.0/5.0

Parku Kombetar i Llogarase, Vlore, Shqiperi

  Kërkon konfirmim

Ambasador

hotel stars
Shkëlqyeshëm, 4.1/5.0

Uji i Ftohte, Vlore, Shqiperi

  Kërkon konfirmim

Vlora International

hotel stars
Shumë mirë, 3.7/5.0

Lagja Pavarsia, Rr.Kosova, Vlore, Shqiperi

  Kërkon konfirmim

Sunrise Resort

hotel stars
Shumë mirë, 3.4/5.0

Rr.e Pashalimanit, Orikum, Vlore, Shqiperi

  Kërkon konfirmim

Helia

hotel stars
S'ka Vlerësime

Radhime, Vlore, Shqiperi

  Kërkon konfirmim

Fshati Turistik Olimpia

hotel stars
S'ka Vlerësime

Vlore-Sarande, km 7, Radhima, Vlora, Shqiperi

  Kërkon konfirmim

Regina City

hotel stars
S'ka Vlerësime

Rruga Pavlo Flloko, Vlorë, Albania

  Kërkon konfirmim

Lux

hotel stars
S'ka Vlerësime

Sheshi i flamurit mbi Tirana Bank, Vlore, Shqiperi

  Kërkon konfirmim

Fshati Turistik Llogara

hotel stars
S'ka Vlerësime

Parku Kombetar Llogara, Vlora, Shqiperi

  Kërkon konfirmim

Palace

hotel stars
S'ka Vlerësime

Rr. Gjergj Arianiti, Vlorë

  Kërkon konfirmim

Vila Nika

hotel stars
S'ka Vlerësime

Rr.Dhimiter Konomi,Uji i ftohte, Vlore Shqiperi

  Kërkon konfirmim

Villaggio Shehu

hotel stars
S'ka Vlerësime

Rr.SH8 nga Vlora-Sarande km 12 Radhime Shqiperi

  Kërkon konfirmim