Hotele ne Vermosh

Më poshtë do të gjeni hotele në Vermosh. I gjendur në skajin më verior të Republikës së Shqipërisë ,95 km larg nga qyteti i Shkodrës,&nbsp;<span style="font-family: Helvetica, sans-serif; font-size: 10pt;">Fshati shtrihet në një luginë të Alpeve shqiptare, përgjatë një lumi me të njëjtin emër.</span><br> <span lang="SQ" style="font-size: 10pt; line-height: 107%; font-family: Helvetica, sans-serif;">Vermosh është pjesë e Bjeshkëve të Namuna ("Malet e Murskuara") ose Alpet Shqiptare, një varg malesh në Shqipërinë Veriore që shtrihet në Kosovën perëndimore dhe Malin e Zi Lindor dhe pika më e lartë e së cilës, Maja Jezercë, shtrihet 18.8 kilometra (12 milje) në jug të Vermoshit, në Parkun Kombëtar Theth dhe Valbona.&nbsp;</span>Vermoshi bën pjesë në krahinën e Kelmendit. Kjo zonë shquhet për panoramën spektakolare si dhe për reshjet e dëborës që zgjasin afro 100 ditë në vit. Në të dy anët e luginës se Vermoshit, ngrihen shpate malesh me pjerrësi të konsiderueshme dhe të veshura me pyje dhe kullota, të vendosur në lartesinë 1.100 metra mbi nivelin e detit. Vizitoni Vermosh, Shqipëri dhe rezervoni online hotele në Vermosh.