Hotele ne Tropoje

Me poshtë ju propozojmë hotelet ne Tropoje. Bajram Curri eshte nje qytet ne Shqiperine veriore ne kufi me Kosoven, ne nje zone te larget dhe malore. Qyteti ka marre emrin e Bajram Currit, një hero kombëtar i fillimit te shekullit te XX. Qyteti i Bajram Currit ndodhet ne rrethin e Tropojës. SHENIM 26 Korrik: Trageti i liqenit te Komanit për makina NUK është ne funksion;do ju njoftojmë për ndryshime. Trageti i vogël për pasagjere është ne funksion dhe mund te udhëtohet me te. Niset nga Fierza rreth orës 06:00 paradite dhe nga Komani niset për kthim ne 09:00 paradite. Vizitoni Tropojën, Shqipëri dhe rezervoni online hotele në Tropojë.