Hotele ne Shkoder

Më poshtë do gjeni një përzgjedhje të hoteleve në Shkodër nga buxhetoret tek luksozët. Shkodra shtrihet përgjatë bregut të liqenit të Shkodrës në veriperëndim të Shqipërisë. Ndodhet afërsisht 100 km nga Tirana. E ndërtuar rreth shekullit të IV p.e.s, Shkodra është një nga qytetet më të vjetra dhe më me shumë histori në Shqipëri dhe i vetmi kryeqytet i njohur ilir. Është gjithashtu rruga që të çon në Alpe. Në Shkodër mund të vizitoni: Kalanë e Rozafatit, Xhaminë e Plumbit, Katedralen Katolike, rrugën kryesore me arkitekturë italiane, Urën e Mesit, Muzeun e Marubit, Muzeun Arkeologjik etj.

Kompleksi Arifi

hotel stars
Shkëlqyeshëm, 4.8/5.0

Lagja Liria, Bulevardi Zogu I, Shkoder, Shqiperi

  E disponueshme

Grand Europa

hotel stars
Shkëlqyeshëm, 4.4/5.0

Sheshi 2 Prilli, Shkoder, Shqiperi

  E disponueshme

Tradita

hotel stars
Shkëlqyeshëm, 4.2/5.0

Rr. Edith Durham, Nr.4, Shkoder, Shqiperi

  E disponueshme

Natyral Razma Resort

hotel stars
Shumë mirë, 4.0/5.0

Razem, Shkoder, Shqiperi

  E disponueshme

Rose Garden

hotel stars
S'ka Vlerësime

Rr. Justin Godard, Nr. 18, Shkoder, Shqiperi

  E disponueshme

Rozafa

hotel stars
S'ka Vlerësime

Rruga Teuta, Shkoder, Shqiperi

  E disponueshme

Colosseo

hotel stars
Shumë mirë, 3.2/5.0

Rr. 13 Dhjetori, Shkoder, Shqiperi

  Kërkon konfirmim

Kolping

hotel stars
Shkëlqyeshëm, 4.2/5.0

Rr. Skenderbeg, Shkoder, Shqiperi

  Kërkon konfirmim

Gjergj Frani

hotel stars
S'ka Vlerësime

Vermosh,Shkoder,Shqiperi

  Kërkon konfirmim

Bicaj

hotel stars
S'ka Vlerësime

L. Mar' Lula Rr. Besnik Ceka,Shkoder, Shqiperi

  Kërkon konfirmim