Hotele ne Gramsh

Qyteti i Gramshit perfshin nje zone malore, ne Shqiperine Qendrore. Aty gjendet shume pak toke bujqesore (vetem 14% e zones). Gramshi u njoh si qytet ne 1960, si nje qender e agroindustrise dhe e industrise ushatarake. Mundesite per atraksione turistike ne Gramsh jane te shumta si p.sh: Ujevara e Sotires, Uji i Ftohte ne malin e Lenias, liqeni i Dushkut, pishat e Graboves, liqenet e malit te Rovjes, shpellat e malit te Porocanit, keshtjella e Tunjairmanjit etj. Vizitoni Gramsh, Shqipëri dhe rezervoni online hotele në Gramsh.