Hotele ne Dhermi

Dhërmiu është një fshat bregdetar që ndodhet midis malit te larte dhe detit Jon, në jug të Vlorës, midis Vlorës dhe Himarës. Fale vendndodhjes se tij, detit te pastër, plazheve me rërë pothuajse bosh dhe motit te ngrohtë, Dhermiu shpejt po kthehet në plazhin më të frekuentuar në Rivierën Shqiptare. Përpara detit dhe përgjatë shëtitores kryesore ka disa bare, restorante, kafe dhe 2 klube nate shumë të mirë që ofrojnë shumë zbavitje në mbrëmje. Vizitoni Dhërmiun, Shqipëri dhe rezervoni online hotele në Dhërmi.

Splendor

hotel stars
Shkëlqyeshëm, 4.4/5.0

Prane viles qeveritare, Dhermi, Shqiperi

  Kërkon konfirmim

Summer Dream

hotel stars
Shumë mirë, 3.9/5.0

Gonia Perivolo, Dhermi, Shqiperi

  Kërkon konfirmim

Hotel Elysium

hotel stars
S'ka Vlerësime

Rr. e Ish Kampit te Punetoreve, Dhermi, Shqiperi

  Kërkon konfirmim

Drymades Inn

hotel stars
Shumë mirë, 3.2/5.0

Plazh, Dhermi, Shqiperi

  Kërkon konfirmim

Vela e Bardhe

hotel stars
S'ka Vlerësime

Rruga Kampit te Ri, 9422 Dhërmi, Shqiperi

  Kërkon konfirmim

Ionian

hotel stars
S'ka Vlerësime

Plazh, Dhermi, Shqiperi

  Kërkon konfirmim

Olivio

hotel stars
S'ka Vlerësime

Dhermi,Vlore,Shqiperi

  Kërkon konfirmim