Hotele ne Permet

Më poshtë ju prezantojmë hotelet në Përmet, nje qytet i njohur per kuzhinen e tij, veren dhe pijen alkolike te quajtur ”Raki”. Lumi i Vjosës krijon disa kanione shumë tërheqëse afër Përmetit. Në vitin 1960 disa profesorë nga Gjermania Lindore morën kampionë të ujërave termale afër Përmetit për t’i analizuar dhe nga rezultati doli që uji kishte vlera kurative për një sërë sëmundjesh. Përmeti është vendi ideal për eksplorimet e natyrës. Vizitoni Permet, Shqipëri dhe rezervoni online hotele në Përmet.