Hotele ne Shengjin

Në këtë faqe do të gjeni disa hotele në Shëngjin. Ky qytet shtrihet në pjesën veriperëndimore të Shqipërisë, përgjatë bregdetit Adriatik. Shëngjini është një nga portet në Shqipëri. Ndodhet 90 km nga Tirana dhe 70 km nga Aeroporti Kombëtar i Tiranës. Nëse do qëndroni në Shëngjin mund të vizitoni: Lagunën e Kune-Vainit e cila nuk është shume larg nga Shëngjini, Varrin e Skënderbeut dhe Kalanë e Vjetër në Lezhë. Vizitoni Shëngjinin, Shqipëri dhe rezervoni online hotele në Shengjin.