Hotele ne Puke

Ne ketë faqe do te gjeni disa hotele ne Puke. Puka ndodhet ne pjesën veriore te Shqipërisë, përgjatë rrugës Durrës-Kosove. Ndodhet afërsisht 150 km nga Tirana dhe 100 km nga Aeroporti Ndërkombëtar i Tiranës. Është një nga qytetet shqiptare me lartësinë me te madhe mbi nivelin e detit. Skitë janë një aktivitet shume popullor ne afërsi te qytetit, megjithëse ne mjedis te zakonshëm pasi pistat e skive nuk ekzistojnë ende. Vizitoni Pukën, Shqipëri dhe rezervoni online hotele në Pukë.