Hotele ne Korce

Këtu do të gjeni disa hotele në Korçë. Korça është një nga qytetet më të rëndësishëm në Shqipërinë jugore. Është rreth 181 km nga Tirana dhe 198 km nga Aeroporti Ndërkombëtar i Tiranës. Është vetëm 35 km nga pika kufitare me Greqinë në Kapshticë. Është 850 m mbi nivelin e detit e rrethuar me male. Korça është një qytet ideal për sportet dimërore. Është një qytet me histori të lashtë, të mbushur me kulturë dhe etje për dije. Në Korçë mund të vizitoni: Muzeun e Artit Mesjetar, Katedralen Ortodokse, Xhaminë e Iljaz Bej Mirahorit dhe Mesonjtoren e pare shqipe. Vizitoni Korçën, Shqipëri dhe rezervoni online hotele në Korçë.

Dardha

hotel stars
Shkëlqyeshëm, 4.7/5.0

Dardhe, Korce, Shqiperi

  Kërkon konfirmim

Regency

hotel stars
Shumë mirë, 3.7/5.0

Rr.Ismail Qemali, Nr. 7, Korce, Shqiperi

  Kërkon konfirmim

Grand

hotel stars
Shumë mirë, 3.7/5.0

Sheshi kryesor, Korce, Shqiperi

  Kërkon konfirmim

Kocibelli

hotel stars
Shumë mirë, 3.4/5.0

Sheshi kryesor, Korce, Shqiperi

  Kërkon konfirmim

Vila Sigal Korce

hotel stars
S'ka Vlerësime

Rr.Teni Konomi, Korce, Shqiperi.

  Kërkon konfirmim

British Hotel

hotel stars
S'ka Vlerësime

Rruga Niko Dodona , Korce, Shqiperi

  Kërkon konfirmim

Casta Diva

hotel stars
S'ka Vlerësime

Rr. Antoni Athanas, nr.5, Korce, Shqiperi

  Kërkon konfirmim

Life Gallery

hotel stars
Shumë mirë, 3.2/5.0

Bulevard Republika, Lgj. 11, Nr. 24, Korce, Shqiperi

  Kërkon konfirmim

Vila Lako

hotel stars
S'ka Vlerësime

Bulevard Republika Nr.4, 7001 Korça, Shqiperi

  Kërkon konfirmim