Hotele ne Lushnje

Në këtë faqe do të gjeni disa hotele në Lushnjë. Lushnja është një qytet i Shqipërisë së Mesme. Është një nga zonat e pakta fushore në Shqipërinë malore, rreth 83 km nga Tirana dhe 66 km nga Aeroporti Ndërkombëtar i Tiranës. Qyteti është ndërtuar në fundin e mesjetës nga një vejushë turke e cila quhej Salushe. Në Janar te 1920, Lushnja u bë kryeqyteti i përkohshëm i Shqipërisë dhe vendi ku u mbajt Kongresi i Lushnjës. Zona e Lushnjës njihet si kultivuesja më e madhe e produkteve bujqësore në vend. Vizitoni Lushnjen, Shqipëri dhe rezervoni hotele në Lushnje

Kompleksi Blerimi

hotel stars
Shumë mirë, 4.0/5.0

Rr.Hasan Cela, Lushnje, Shqiperi

  Kërkon konfirmim

Adma

hotel stars
S'ka Vlerësime

Sh72, Km 3 i rruges Lushnje-Fier, Lushnje, Shqiperi

  Kërkon konfirmim

Eldon Park

hotel stars
S'ka Vlerësime

Kryqezimi Rr. Lushnje/Berat, Lushnje, Shqiperi

  Kërkon konfirmim