Rezervo transferten tani

 

Cmimi i transfertes: €

 

Trasferta nga dhe për në aeroportin e Tiranës

Aeroporti Ndërkombëtar i Tiranës në Shqipëri, i quajtur "Nënë Tereza", ndodhet rreth 20 km në veriperëndim të Tiranës. Albania Holidays e bën udhëtimin të biznesit shumë të lehtë duke ofruar transferta nga dhe per ne aeroportin e Tiranes.

Ne ofrojme

  • Sherbim te besueshem 24 oresh
  • Makina moderne, te rehatshme dhe me ajer te kondicionuar
  • Sherbim te personalizuar per pritje dhe percjelljen ne aeroport
  • Transferte ne te gjitha qytetet kryesore te Shqiperise
  • Makina luksoze me shofer privat kur kerkohet
  • Cmime konkurruese