Hotele ne Valbone

Valbona shtrihet ne rrethin e Tropojes, ne Shqiperine e Veriut. Nje zone e larte malore e banuar nga njerez te fuqishem, krenare dhe te pavarur. Emri i vertete i maleve perreth Valbones eshte Malesi e Gjakoves ( sipas emrit te qytetit te Gjakoves, ne Kosove ). Vizitore te huaj ne zone shpesh e cilesojne qe nuk e kishin idene qe nje vend i tille akoma i pazbuluar te mund te ekzistonte ne Europe. Vendasit i presin mysafiret me nje entuziazem te madh. Vizitoni Valbona, Shqipëri dhe rezervoni online hotele në Valbona.

Bujtina Kole Gjoni

hotel stars
Shkëlqyeshëm, 4.5/5.0

Rrogam, Valbone, Tropoje, Shqiperi

  Kërkon konfirmim

Tradita

hotel stars
S'ka Vlerësime

Rruga Azem Hajdari, Valbone

  Kërkon konfirmim

Krojet e Rogamit

hotel stars
C'ka, 1.6/5.0

Krojet e Rogamit, Valbone, Tropoje, Shqiperi

  Kërkon konfirmim