Eagle

 
hotel rating stars

Rr. Sami Frasheri, Tirane, Shqiperi

Hotel Eagle ndodhet 1.1 km larg Sheshit Skënderbej dhe 6 km nga Dajti Ekspres. Hotel Eagle Tirana në Tiranë ofron një bar dhe dhoma me WiFi falas. Ky hotel është i vendosur në një distancë të shkurtër nga atraksione të tilla si Katedralja e Shën Palit, Postbllok - Monumenti i Kontrollit dhe Parku Rinia. Akomodimi ofron shërbim në dhomë dhe këmbim valutor për mysafirët.

Pika me interes pranë hotelit përfshijnë ish vendbanimin e Enver Hoxhës, Piramidën e Tiranës dhe Reja - The Cloud. Aeroporti më i afërt është Aeroporti Ndërkombëtar i Nënë Terezës në Tiranë, 18 km nga Hotel Eagle Tirana.

S'ka Vlerësime

Per rezervimet e anuluara të paktën 24 orë para mbërritjes, do te behet rimbursim i shumes se plote. Për anulimet e bëra brenda më pak se 24 orë para mbërritjes, do te paguhet nata e pare.

Check-In: 14:00

Check-Out: 12:00

Politika e femijeve: falas Politika per krevat shtese: 10 Euro Politika per largim te vone (late checkout): 10 Euro