Rupa Guest House

 
hotel rating stars

Theth, Shqiperi

Rupa Guesthouse ne Theth ofron nje mikpritje te ngrohtë dhe nje pervoje autentike. Eshte një familje tipike shqiptare e veriut te Shqiperise qe ju mirëpret me kenaqesi në strehezen e tyre të thjeshtë. Pervec mikpritjes, kuzhines tradicionale te zones se Thethit ju do gjeni bukurite naturore te kesaj zone si: ajrin e paster, ujin e kulluar, aromen e luleve dhe madheshtine e bjeshkeve.

Shumë mirë, 4.0/5.0

  • Facilitetet dhe Sherbimet e Hotelit
  • Parkim Falas
  • Kuzhine tradicionale
  • Dhome takimi
  • Lejohen kafshet shtepiake
  • Sherbim lavanderie
  • Dhomat dhe sherbimet ekstra
  • Dhoma ku ndalohet duhani
  • Banje me dush

Per rezervimet e anuluara të paktën 24 orë para mbërritjes, do te behet rimbursim i shumes se plote. Për anulimet e bëra brenda më pak se 24 orë para mbërritjes, do te paguhet nata e pare.

Check-In: 12:00

Check-Out: 11:00