Logu i Harushave

 
hotel rating stars

Rruga Fushe, 4009 Theth, Shqiperi

Logu i Harushave in Theth

S'ka Vlerësime

 • Facilitetet dhe Sherbimet e Hotelit
 • Internet Wireless falas
 • Parkim Falas
 • Kuzhine tradicionale
 • Recepsion te hapur 24-ore
 • Sherbim ne dhome
 • Shkembim valute
 • Kopsht
 • Sherbim lavanderie
 • Dhomat dhe sherbimet ekstra
 • Banje me dush
 • Dhoma ku ndalohet duhani
 • Tharese flokesh
 • Internet Wireless falas

Per rezervimet e anuluara të paktën 4 dite para mbërritjes, do te behet rimbursim i shumes se plote. Për anulimet e bëra brenda më pak se 4 dite para mbërritjes, do te paguhet nata e pare.

Check-In: 14:00

Check-Out: 10:30

krevat shtese = 5 Euro per nate