Berishta Guest House

 
hotel rating stars

Qender, Theth, Shqiperi

Berishta Guesthouse eshte nje ndertese 200-vjecare qe ofron akomodim ne Theth. Shtepia menaxhohet nga nje familje dhe ofron 5 dhoma me nje total prej 14 shtreterish. Gjithashtu ofron nje kuzhine dhe nje tualet te perbashket me uje te ftohte dhe te ngrohte. Ushqimi i ofruar eshte i prodhuar ne fshatin Theth. Nese mysafiret duan vetem te vizitojne fshatin, nje guide do t’i shoqeroje pa asnje pagese. Vizitat ne Jezerce, Maja e Arapit, Radoine, Valbone, Shtegu i Dhenve, Syri i kalter, Ujevara dhe Shpella e Rratheve jane kundrejt pageses. Shtepia ofron edhe nje fushe te vogel kampingu. Nese jeni i apasionuar pas natyres atehere Berishta Guesthouse eshte vendi me i mire per ju ne Theth.

Shkëlqyeshëm, 4.2/5.0

  • Facilitetet dhe Sherbimet e Hotelit
  • Parkim Falas
  • Kuzhine tradicionale
  • Recepsion te hapur 24-ore
  • dhome per bagazhet
  • Ture

Per rezervimet e anuluara të paktën 24 orë para mbërritjes, do te behet rimbursim i shumes se plote. Për anulimet e bëra brenda më pak se 24 orë para mbërritjes, do te paguhet nata e pare.

Check-In: 12:00

Check-Out: 16:00