Guesthouse Lord Bajron

 
hotel rating stars

Majkosh, Tepelenë, 6301 Tepelenë, Shqipëri

Guest House Lord Byron

E vendosur në Tepelenë, Guest House Lord Byron përmban një pishinë noti sezonale dhe kopsht. Ndër objektet e ndryshme të kësaj prone janë një tarracë dhe një bar. Prona ka një shesh lojrash.Dhomat vijnë me një banjo private, ndërsa disa kanë një pamje nga kopshti.Një mëngjes kontinental shërbehet tek kjo pronë.Stafi në tavolinë para 24 orësh mund të ndihmojë mysafirët me cdo pyetje që mund të kenë.Kjo pronë është vlerësuar edhe për vlerën e shtuar më të mirë në Tepelenë! Vizitorët po marrin më shumë për paratë e tyre në krahasim me hotelet e tjera në këtë qytett.

S'ka Vlerësime

Në rast të mos-shfaqjes klienti duhet të paguajë shumën për natën e parë.

Check-In: 11:00

Check-Out: 14:00