Kolping

 
hotel rating stars

Rr. Skenderbeg, Shkoder, Shqiperi

Hoteli ndodhet në qendër, në lagjen katolike të Shkodrës shumë afër Katedrales Katolike. Hotel Kolping eshte një dege e Kolping-ut në Gjermani. Eshtë një hotel i vogël që i përdor fitimet e tij për të financuar pjesërisht aktivitetet e ndryshme sociale dhe edukative të komunitetit lokal. Ai ofron dhoma të thjeshta por të pastra, një atmosfere të ngrohtë dhe mikpritje tradicionale shkodrane.

Dhomat

Hoteli ka 6 dhoma ne total, 4 dhoma dyshe dhe 2 teke.
Kujdes: Çmimi më i lirë për dhomë teke që shfaqet më poshtë është ai i dhomes më të vogel me vetëm një krevat tek.

Shkëlqyeshëm, 4.2/5.0

 • Facilitetet dhe Sherbimet e Hotelit
 • Kend interneti
 • Parkim Falas
 • Bar
 • Restorant
 • Kuzhine tradicionale
 • Salle konference
 • Dhomat dhe sherbimet ekstra
 • Banje me dush
 • Televizion
 • Sporte & Aktivitete
 • Fushe e vogel futbolli

Per rezervimet e anuluara  të paktën 24 orë para mbërritjes, do te behet rimbursim i shumes se plote. Për anulimet e bëra brenda më pak se 24 orë para mbërritjes, do te paguhet nata e pare.

Check-In: 14:00

Check-Out: 12:00