This hotel is currently unavailable for booking. Please select a different hotel.

Gjergj Frani

 
hotel rating stars

Vermosh,Shkoder,Shqiperi

Guesthouse Gjergj Frani gjendet ne hyrje te fshatit Vermosh, nje prej fshatrave me te bukur te zones. Kjo shtepi te ofron nje mjedis te kendshem, nje peisazh te bukur dhe nje ushqim tipik te bere me produktet natyrale te zones. Guesthouse Gjergj Frani te ofron mundesine per te ecur ne shtigje dhe vende qe nuk duhet t’i humbisni. Shtepia ka 8 dhoma me nje kapacitet prej 25 shtreterish.

S'ka Vlerësime

 • Facilitetet dhe Sherbimet e Hotelit
 • Internet Wireless falas
 • Parkim Falas
 • Bar
 • Restorant
 • Kuzhine tradicionale
 • Lejohen kafshet shtepiake
 • Dhomat dhe sherbimet ekstra
 • Banje me dush
 • Dhoma ku ndalohet duhani
 • Abazhur
 • Ballkon
 • Televizor satelitor
 • Televizion
 • Tharese flokesh
 • Telefon
 • Tavolina pune
 • Internet Wireless falas
 • Sporte & Aktivitete
 • Kend lojrash per femije

Gjate sezonit te ulet per rezervimet e anuluara të paktën 24 orë para mbërritjes, do te behet rimbursim i shumes se plote. Për anulimet e bëra brenda më pak se 24 orë para mbërritjes, do te paguhet nata e pare. Gjate sezonit te larte (01/08-31/08) per rezervimet e anulluara të paktën 48 orë para mbërritjes, do te behet rimbursim i shumes se plote. Për anulimet e bëra brenda më pak se 48 orë para mbërritjes, do te paguhet nata e pare.

Check-In: 18:00

Check-Out: 10:00

Politika e largimit te vone: Nqs do te largoheni vone nga hoteli ju lutemi te kontakoni me recepsionin