This hotel is currently unavailable for booking. Please select a different hotel.

Ermiri Palace

 
hotel rating stars

Rr.Kune, Shengjin, Shqiperi

Hoteli Ermiri Palace ndodhet 20-30 metra larg nga bregdeti ranor i detit Adriatik në plazhin e Shëngjinit, afër Lezhës. Është vendi i duhur për pushime verore të qeta. Një hotel plazhi modern me kapacitet mesatar i administruar nga 2 vëllezër, i përshtatshëm për pushime familjare ose në çift. Plazhi përpara hotelit mbahet gjithmonë pastër dhe është i rezervuar për te gjithe klientët e hotelit, ndaj ju si klient aty do keni gjithmonë një vend të siguruar. Personeli i hotelit është shumë miqësor.

Dhomat
Hotel Ermiri Palace ofron një total prej 29 dhomash nga të cilat 11 dyshe, 7 dopjo, 3 teke, 4 treshe dhe 4 suita.
Kujdes: Çmimi më i lirë për dhomë teke që shfaqet më poshtë është ai i dhomave më të vogla me vetëm një krevat tek.

Shumë mirë, 4.0/5.0

 • Facilitetet dhe Sherbimet e Hotelit
 • Parkim Falas
 • Bar
 • Restorant
 • Kuzhine tradicionale
 • Salle konference
 • Dhomat dhe sherbimet ekstra
 • Banje me dush
 • Ajer te kondicionuar
 • Televizion
 • Minibar

Per rezervimet e anuluara  të paktën 24 orë para mbërritjes, do te behet rimbursim i shumes se plote. Për anulimet e bëra brenda më pak se 24 orë para mbërritjes, do te paguhet nata e pare.

Check-In: 14:00

Check-Out: 13:00