This hotel is currently unavailable for booking. Please select a different hotel.

6 Milje

 
hotel rating stars

Rr. Nacionale Sarande-Butrint, Ksamil, Sarande, Shqiperi

Hoteli 6 Milje gjendet ne qender te Ksamilit me pak se 12 km ne jug te Sarandes. Ofron nje pamje te bukur te detit blu. Hoteli eshte ne funksion qe ne korrik te 2011 dhe eshte ndertuar sipas nje stili modern ne harmoni me natyren e krahines se Ksamilit. Hoteli gjendet ne kryqezimin e pare i cili i drejton mysafiret ne secilin dhe ne cdo destinacion te Ksamilit.

Shumë mirë, 3.2/5.0

 • Facilitetet dhe Sherbimet e Hotelit
 • Internet Wireless falas
 • Parkim Falas
 • Bar
 • Restorant
 • Kuzhine tradicionale
 • Recepsion te hapur 24-ore
 • Ashensor
 • Sherbim ne dhome
 • Roje sigurie
 • Kasaforte ne recepsion
 • ATM
 • Shkembim valute
 • Sherbim lavanderie
 • Gazeta falas ne holl
 • Dhomat dhe sherbimet ekstra
 • Internet kabllor falas
 • Banje me dush
 • Shtreter portativ extra
 • Ajer te kondicionuar
 • Dhoma ku ndalohet duhani
 • Abazhur
 • Ballkon
 • Televizion
 • Tharese flokesh
 • Minibar
 • Kasaforte
 • Sporte & Aktivitete
 • Pishine te hapur

Gjate sezonit te ulet (01/01-31/05) per rezervimet e anulluara të paktën 24 ore para mbërritjes, do te behet rimbursim i shumes se plote. Për anulimet e bëra brenda më pak se 24 ore para mbërritjes, do te paguhet nata e pare. Per sezonin e mesem (01/06-30/06 dhe 01/09-30/09) per rezervimet e anulluara të paktën 72 orë para mbërritjes, do te behet rimbursim i shumes se plote. Për anulimet e bëra brenda më pak se 72 orë para mbërritjes, do te paguhet nata e pare.Gjate sezonit te larte (01/07-31/08) per rezervimet e anuluara të paktën 7 dite para mbërritjes, do te behet rimbursim i shumes se plote. Për anulimet e bëra brenda më pak se 7 dite para mbërritjes, do te paguhet shuma totale e nates se pare.

Check-In: 14:00

Check-Out: 11:00