Korabi

 
hotel rating stars

Rr. Rahim Gjika, Nr. 17, Peshkopi, Shqiperi

Hotel Korabi ne Peshkopi eshte ish-Turizmi i vjeter i qytetit dhe ndodhet ne qender te qytetit. Hotel Korabi ofron nje bar dhe nje restorant tradicional. Recepsioni eshte 24-ore ne shërbim te klientëve. Dhomat jane te kompletuara me TV, ajer te kondicionuar, ballkone, banje me dush etj. Banjot Termale (Llixhat) ndodhen rreth 1 km nga hoteli.

Shumë mirë, 3.8/5.0

 • Facilitetet dhe Sherbimet e Hotelit
 • Internet Wireless falas
 • Parkim Falas
 • Bar
 • Restorant
 • Kuzhine tradicionale
 • Recepsion te hapur 24-ore
 • Salle konference
 • Roje sigurie
 • Kasaforte ne recepsion
 • Kopsht
 • Sherbim lavanderie
 • Sherbim ne dhome
 • Dhomat dhe sherbimet ekstra
 • Banje me dush
 • Ajer te kondicionuar
 • Abazhur
 • Ballkon
 • Televizion
 • Sporte & Aktivitete
 • Kend lojrash per femije

Gjate sezonit te ulet (01/01- 30/04 & 01/09- 31/12) për rezervimet e anulluara të paktën 24 orë para mbërritjes, do te behet rimbursim i shumes se plote. Për anulimet e bëra brenda më pak se 24 orë para mbërritjes, do te paguhet nata e pare. Gjate sezonit te larte (01/05 – 31/08) për rezervimet e anuluara të paktën 5 dite para mbërritjes, do te behet rimbursim i shumes se plote. Për anulimet e bëra brenda më pak se 5 dite para mbërritjes, do te paguhet shuma totale e natës se pare.

Check-In: 14:00

Check-Out: 12:00

Femijet mbi 12 vjec konsiderohen te rritur.