This hotel is currently unavailable for booking. Please select a different hotel.

Babameto Hostel

 
hotel rating stars

Qendra Babameto, Lgj. Teqe, Gjirokaster, Shqiperi

Hostel Babameto eshte nje nga hostelet me te mire dhe me te njohur në Gjirokastër gjendet në një nga shtëpitë më tradicionale në zemër të qytetit të vjetër të Gjirokastrës. Shtëpia i takon familjes Babameto, e ndërtuar në shekullin e 19-te dhe u rikonstruktua gjatë viteve 2012-2013. Hostel Babameto është zgjedhja ideale, sepse këtu ju do të merrni maksimumin e vizitës tuaj në Gjirokastren historike.

Shkëlqyeshëm, 5.0/5.0

 • Facilitetet dhe Sherbimet e Hotelit
 • Internet Wireless falas
 • Parkim Falas
 • Recepsion te hapur 24-ore
 • Salle konference
 • Sherbime per takime biznesi
 • Roje sigurie
 • dhome per bagazhet
 • Sherbim lavanderie
 • Dhomat dhe sherbimet ekstra
 • Banje me dush
 • Dhoma ku ndalohet duhani

Per rezervimet e anuluara të paktën 48 orë para mbërritjes, do te behet rimbursim i shumes se plote. Për anulimet e bëra brenda më pak se 48 orë para mbërritjes, do te paguhet nata e pare.

Check-In: 13:00

Check-Out: 11:00

Per rezervime grupi ju lutem na kontaktoni.