Oaz

 
hotel rating stars

Golem, Durres, Shqiperi

Ky është një hotel i ndërtuar në brigjet e Adriatikut, dhe ndodhet 500 m larg nga “Shkëmbi Kavajës”. Një hotel me arkitekturë shumë të veçante në formën e një “Swiss Chalet”, ai ofron komoditet dhe shërbime moderne, si dhe dhoma të zbukuruara në mënyrë elegante dhe me një pamje të mrekullueshme nga deti. Hotel Oaz menaxhohet nga një familje që synon të ofroje mikpritjen shqiptare, një atmosferë miqësore dhe çlodhëse, të kombinuara me standarde të larta shërbimi, por në te njëjtën kohe duke ofruar çmime modeste për klientët.

Dhomat
Hotel Oaz ka 30 dhoma në total mes të cilave 4 dyshe, 4 dopjo, 20 treshe dhe 2 apartamente.

Shumë mirë, 3.5/5.0

 • Facilitetet dhe Sherbimet e Hotelit
 • Internet Wireless falas
 • Parkim Falas
 • Bar
 • Restorant
 • Kuzhine tradicionale
 • Recepsion te hapur 24-ore
 • Kend interneti
 • Sherbim ne dhome
 • Salle konference
 • Dhome takimi
 • Sherbime per takime biznesi
 • Roje sigurie
 • dhome per bagazhet
 • Kasaforte ne recepsion
 • Shkembim valute
 • Dyqan Dhuratash
 • Gazeta falas ne holl
 • Dhomat dhe sherbimet ekstra
 • Banje me dush
 • Shtreter portativ extra
 • Ajer te kondicionuar
 • Dhoma ku ndalohet duhani
 • Ballkon
 • Televizor satelitor
 • Tavolina pune
 • Sporte & Aktivitete
 • Pishine te hapur
 • Kend lojrash per femije
 • Fushe volejbolli

Gjate sezonit te ulet (01/03-30/06 & 01/09-30/09) per rezervimet e anulluara të paktën 24 orë para mbërritjes, do te behet rimbursim i shumes se plote. Për anulimet e bëra brenda më pak se 24 orë para mbërritjes, do te paguhet nata e pare.Gjate sezonit te larte(01/07-31/08) per rezervimet e anuluara të paktën 72 orë para mbërritjes, do te behet rimbursim i shumes se plote. Për anulimet e bëra brenda më pak se 72 orë para mbërritjes, do te paguhet nata e pare

Check-In: 12:00

Check-Out: 11:00