Berati

 
hotel rating stars

Rr. Veli Zaloshnja, Lgj. 28 Nentori, Berat, Shqiperi

Një shtëpi karakteristike që është transformuar me mjeshtëri në një hotel. Brenda ndërtesës ruhet e njëjta pamje e shtëpisë karakteristike, me muret e bardha, me çati druri dhe me oxhak. Hotel Berati është një kombinim i traditës së vjetër të këtij qyteti historik me mobilimin modern, duke ofruar keshtu një vend të rehatshëm për të pushuar.

Dhomat
Hoteli ka 9 dhoma gjithsej, nga të cilat 5 janë dyshe, 2 dopjo dhe 2 dhoma me katër shtretër të përshtatshme për familje apo grupe miqsh.

Shkëlqyeshëm, 4.1/5.0

 • Facilitetet dhe Sherbimet e Hotelit
 • Parkim Falas
 • Bar
 • Restorant
 • Kuzhine tradicionale
 • Recepsion te hapur 24-ore
 • Kend interneti
 • Sherbim ne dhome
 • Salle konference
 • Dhome takimi
 • Roje sigurie
 • dhome per bagazhet
 • Sherbim lavanderie
 • Dhomat dhe sherbimet ekstra
 • Internet kabllor falas
 • Banje me dush
 • Shtreter portativ extra
 • Ajer te kondicionuar
 • Dhoma ku ndalohet duhani
 • Abazhur
 • Ballkon
 • Televizor satelitor
 • Tharese flokesh
 • Telefon
 • Tavolina pune

Gjate sezonit te ulet (15/10-16/02 & 17/029-15/06) per rezervimet e anulluara të paktën 24 orë para mbërritjes, do te behet rimbursim i shumes se plote. Për anulimet e bëra brenda më pak se 24 orë para mbërritjes, do te paguhet nata e pare.Gjate sezonit te larte(16/06-14/10) per rezervimet e anuluara të paktën 72 orë para mbërritjes, do te behet rimbursim i shumes se plote. Për anulimet e bëra brenda më pak se 72 orë para mbërritjes, do te paguhet nata e pare

Check-In: 14:00

Check-Out: 11:00