Ambasador

 
hotel rating stars

Uji i Ftohte, Vlore, Shqiperi

Hotel Ambasador është një hotel i vogël modern me 21 dhoma, në zonën e Ujit të Ftohte në Vlorë, shumë afër Plazhit të Ri. Ndërthurja e ngjyrave moderne dhe artit i japin hotelit një freski dhe pamje tërheqëse. Dhomat janë të arreduara mirë, me mobilje dhe pajisje bashkëkohore si dhe shtretër të rehatshëm. Hoteli ofron dhe një sallë konferencash për 25-30 persona, një bar tërheqës dhe një restorant që ofron kuzhinë shqiptare dhe ndërkombëtare. Përpara hotelit ka parking falas për klientët.

Shkëlqyeshëm, 4.1/5.0

 • Facilitetet dhe Sherbimet e Hotelit
 • Parkim Falas
 • Internet Wireless falas
 • Bar
 • Restorant
 • Sherbim lavanderie
 • Sherbim ne dhome
 • Roje sigurie
 • Zyre per makina me qera
 • Dhomat dhe sherbimet ekstra
 • Banje me dush
 • Ajer te kondicionuar
 • Tharese flokesh
 • Ballkon
 • Minibar
 • Televizion
 • Tavolina pune

Gjate sezonit te ulet  (01/01-31/05 dhe 01/10-31/12)dhe te mesem (01/06-30/06 dhe 01/09-30/09) per rezervimet e anulluara të paktën 24 orë para mbërritjes, do te behet rimbursim i shumes se plote. Për anulimet e bëra brenda më pak se 24 orë para mbërritjes, do te paguhet nata e pare.Gjate sezonit te larte (01/07-31/08) per rezervimet e anuluara të paktën 7 dite para mbërritjes, do te behet rimbursim i shumes se plote. Për anulimet e bëra brenda më pak se 7 dite para mbërritjes, do te paguhet shuma totale e nates se pare.

Check-In: 13:00

Check-Out: 11:00