Hotele ne Vlore

Ju prezantojmë me poshtë hotelet e Vlorës të zgjedhur nga ne. Vlora ndodhet në jugperëndim të Shqipërisë pikërisht ku bashkohen deti Adriatik me detin Jon. Është një nga portet kryesore në Shqipëri që ndodhet 147 km nga Tirana dhe 130 km nga Aeroporti Ndërkombëtar i Tiranës. Në antikitet njihej si Aulona. Vlora është qyteti ku u shpall Pavarësia e Shqipërisë ne vitin 1912. Në Vlorë mund të vizitoni: Muzeun e Pavarësisë, Muzeun Etnografik, Muzeun Historik, Kalanë e Kaninës, plazhet dhe vijën bregdetare etj.

Vlora

Shkelqyeshem, 4.8/5.0

Justin Godar 1, Sheshi Flamurit, Vlore, Shqiperi

  Available

Partner

Shkelqyeshem, 4.4/5.0

Rr.Pelivan Leskaj, Skele, Vlore, Shqiperi

  Available

Pavarsia

Shkelqyeshem, 4.2/5.0

Lagja Pavarsia, Rr.Kosova, Skele, Vlore, Shqiperi

  Available

New York

Shkelqyeshem, 4.2/5.0

Uji i Ftohte, Vlore, Shqiperi

  Available

Ambasador

Shkelqyeshem, 4.1/5.0

Uji i Ftohte, Vlore, Shqiperi

  Available

Bologna

Shume Mire, 4.0/5.0

Rr.Ismail Qemali, Vlore, Shqiperi

  Available

Regina

Shume Mire, 3.9/5.0

Radhime, Vlore, Shqiperi

  Available

Vlora International

Shume Mire, 3.7/5.0

Lagja Pavarsia, Rr.Kosova, Vlore, Shqiperi

  Available

Sunrise Resort

Shume Mire, 3.4/5.0

Rr.e Pashalimanit, Orikum, Vlore, Shqiperi

  Available

Fshati Turistik Olimpia

S'ka Vleresime

Vlore-Sarande, km 7, Radhima, Vlora, Shqiperi

  Available

Helia

S'ka Vleresime

Radhime, Vlore, Shqiperi

  Available

Lux

S'ka Vleresime

Sheshi i flamurit mbi Tirana Bank, Vlore, Shqiperi

  Available

Fshati Turistik Llogara

S'ka Vleresime

Parku Kombetar Llogara, Vlora, Shqiperi

  Available

Kompleksi Edva

Mire, 2.8/5.0

Radhime, Vlore, Shqiperi

  Available

Riviera

Shkelqyeshem, 4.2/5.0

Rr. Nermin Vlora, Vlore, Shqiperi

  Requires Confirmation

Alpin Llogara

Shkelqyeshem, 4.4/5.0

Parku Kombetar i Llogarase, Vlore, Shqiperi

  Requires Confirmation

Sofo

Shkelqyeshem, 4.1/5.0

Parku Kombetar, Llogara, Vlore, Shqiperi

  Requires Confirmation

Paradise Beach

Shkelqyeshem, 4.2/5.0

Radhime, Orikum, Vlore, Shqiperi

  Requires Confirmation