Hotele ne Shkoder

Më poshtë do gjeni një përzgjedhje të hoteleve në Shkodër nga buxhetoret tek luksozët. Shkodra shtrihet përgjatë bregut të liqenit të Shkodrës në veriperëndim të Shqipërisë. Ndodhet afërsisht 100 km nga Tirana. E ndërtuar rreth shekullit të IV p.e.s, Shkodra është një nga qytetet më të vjetra dhe më me shumë histori në Shqipëri dhe i vetmi kryeqytet i njohur ilir. Është gjithashtu rruga që të çon në Alpe. Në Shkodër mund të vizitoni: Kalanë e Rozafatit, Xhaminë e Plumbit, Katedralen Katolike, rrugën kryesore me arkitekturë italiane, Urën e Mesit, Muzeun e Marubit, Muzeun Arkeologjik etj.

Kompleksi Arifi

hotel stars
Shkelqyeshem, 4.8/5.0

Lagja Liria, Bulevardi Zogu I, Shkoder, Shqiperi

  Available

Grand Europa

hotel stars
Shkelqyeshem, 4.4/5.0

Sheshi 2 Prilli, Shkoder, Shqiperi

  Available

Tradita

hotel stars
Shkelqyeshem, 4.2/5.0

Rr. Edith Durham, Nr.4, Shkoder, Shqiperi

  Available

Natyral Razma Resort

hotel stars
Shume Mire, 4.0/5.0

Razem, Shkoder, Shqiperi

  Available

Rose Garden

hotel stars
S'ka Vleresime

Rr. Justin Godard, Nr. 18, Shkoder, Shqiperi

  Available

Kolping

hotel stars
Shkelqyeshem, 4.2/5.0

Rr. Skenderbeg, Shkoder, Shqiperi

  Requires Confirmation

Colosseo

hotel stars
Shume Mire, 3.2/5.0

Rr. 13 Dhjetori, Shkoder, Shqiperi

  Requires Confirmation

Gjergj Frani

hotel stars
S'ka Vleresime

Vermosh,Shkoder,Shqiperi

  Requires Confirmation

Bicaj

hotel stars
S'ka Vleresime

L. Mar' Lula Rr. Besnik Ceka,Shkoder, Shqiperi

  Requires Confirmation