Hotele ne Sarande

Më poshtë do të gjeni shumë qytete në plazhin dhe në qytetin e Sarandës. Saranda ndodhet në Shqipërinë jugperëndimore përgjatë detit Jon, vetëm disa milje larg nga ishulli grek i Korfuzit. Është rreth 284 km nga Tirana dhe 267 km nga Aeroporti Ndërkombëtar i Tiranës. Duke qëndruar në Sarande mund të vizitoni: qytetin e lashte të Butrintit një zone e Trashëgimisë Botërore nën mbrojtjen e UNESCOS dhe një nga zbulimet arkeologjike më të rëndësishme në Shqipëri e Ballkan, rrënojat e qytetit të lashtë të Onkesmusit, Muzeun Etnografik, burimin natyror “Syri i Kaltër”, rrënojat e Foinikes në fshatin Finiq, kalanë e vogël të Ali Pashës në fshatin Vrinë, kishën e “Shën Kollit” në fshatin Mesopotam si dhe ishujt e bukur të Ksamilit.

Vila Duraku

hotel stars
Shume Mire, 4.0/5.0

Lagja Nr. 1, ish-Turizmi, Sarande, Shqiperi

  Requires Confirmation

Butrinti

hotel stars
Shume Mire, 3.5/5.0

Rr. Butrinti, Sarande, Shqiperi

  Requires Confirmation

Demi

hotel stars
Shkelqyeshem, 4.6/5.0

Lagja Nr. 1, Rr: Butrinti, Sarande, Shqiperi

  Requires Confirmation

Mario Royal Resort

hotel stars
Shkelqyeshem, 4.4/5.0

Rr. Butrint-Sarande, Sarande, Shqiperi

  Requires Confirmation

Jaroal

hotel stars
Shkelqyeshem, 4.5/5.0

Lagja Nr. 1, Rr. Butrinti, Sarande, Shqiperi

  Requires Confirmation

Brilant

hotel stars
Shkelqyeshem, 4.3/5.0

Lagjia Nr 1, Rruga Sarande-Butrint, Sarande, Shqiperi

  Requires Confirmation

Seaside Saranda

hotel stars
Shkelqyeshem, 4.2/5.0

Rr. Butrint, km 4, Sarande, Shqiperi

  Requires Confirmation

Kaonia

hotel stars
Shkelqyeshem, 4.2/5.0

Lagja Nr. 2, Rr. Jonianet, Sarande, Shqiperi

  Requires Confirmation

Livia

hotel stars
Shume Mire, 4.0/5.0

Butrint, Sarande, Shqiperi

  Requires Confirmation

Conti Monte Cristos

hotel stars
Shume Mire, 3.8/5.0

Rr. Lefter Talo, nr 15, Sarande, Shqiperi

  Requires Confirmation

Blue Sky

hotel stars
Shume Mire, 3.4/5.0

Km I 2-te Sarande - Butrint, Kanali i Cukes, Sarande, Shqiperi

  Requires Confirmation

6 Milje

hotel stars
Shume Mire, 3.2/5.0

Rr. Nacionale Sarande-Butrint, Ksamil, Sarande, Shqiperi

  Requires Confirmation

Visad

hotel stars
S'ka Vleresime

Rr. Sarande-Butrint km 1.5, Sarande, Shqiperi

  Requires Confirmation

Piccolino

hotel stars
S'ka Vleresime

Rr.Mitat Hoxha,87,Zip,9701,Sarande,Shqiperi

  Requires Confirmation

Villa Doka

hotel stars
S'ka Vleresime

Rr:Km 3 Sarande - Butrint, Lagja 1, Sarande, Shqiperi

  Requires Confirmation

Agimi & S

hotel stars
S'ka Vleresime

Lagjia nr.1, Saranda, Shqiperi

  Requires Confirmation

Bahamas

hotel stars
S'ka Vleresime

Rr. Butrint, km 2, Sarande, Shqiperi

  Requires Confirmation

Driloni

hotel stars
S'ka Vleresime

Rr. Ksamil-Butrint, 9706 Ksamil, Sarande, Shqiperi

  Requires Confirmation

Vila Park Bujari

hotel stars
S'ka Vleresime

Ksamil, Sarande, Shqiperi

  Requires Confirmation

Saranda International

hotel stars
Mire, 2.8/5.0

Km 2 Sarande-Ksamil, Sarande, Shqiperi

  Requires Confirmation