Hotele ne Korce

Këtu do të gjeni disa hotele në Korçë. Korça është një nga qytetet më të rëndësishëm në Shqipërinë jugore. Është rreth 181 km nga Tirana dhe 198 km nga Aeroporti Ndërkombëtar i Tiranës. Është vetëm 35 km nga pika kufitare me Greqinë në Kapshticë. Është 850 m mbi nivelin e detit e rrethuar me male. Korça është një qytet ideal për sportet dimërore. Është një qytet me histori të lashtë, të mbushur me kulturë dhe etje për dije. Në Korçë mund të vizitoni: Muzeun e Artit Mesjetar, Katedralen Ortodokse, Xhaminë e Iljaz Bej Mirahorit dhe Mesonjtoren e pare shqipe.

Bujtina Leon

hotel stars
Shkelqyeshem, 5.0/5.0

Rr. Shpresa Palla, Nr.6, Korce, Shqiperi

  Requires Confirmation

Dardha

hotel stars
Shkelqyeshem, 4.7/5.0

Dardhe, Korce, Shqiperi

  Requires Confirmation

Regency

hotel stars
Shume Mire, 3.7/5.0

Rr.Ismail Qemali, Nr. 7, Korce, Shqiperi

  Requires Confirmation

Grand

hotel stars
Shume Mire, 3.7/5.0

Sheshi kryesor, Korce, Shqiperi

  Requires Confirmation

Kocibelli

hotel stars
Shume Mire, 3.4/5.0

Sheshi kryesor, Korce, Shqiperi

  Requires Confirmation

Konti

hotel stars
Shume Mire, 3.4/5.0

Rr. Muzakajt 17, Korce, Shqiperi

  Requires Confirmation

Life Gallery

hotel stars
Shume Mire, 3.2/5.0

Bulevard Republika, Lgj. 11, Nr. 24, Korce, Shqiperi

  Requires Confirmation

Vila Sigal Korce

hotel stars
S'ka Vleresime

Rr.Teni Konomi, Korce, Shqiperi.

  Requires Confirmation