Hotele te Lira

Hotele te Lira ne Albania

Kategoria e hoteleve te paraqitura ketu eshte nje menyre me e shpejte per te gjetur akomodim ekonomik ne Shqiperi. Keto hotele sigurisht gjenden ne pothuaj te gjithe qytetet qe kemi paraqitur ne faqe. Perzgjedhja e tyre eshte bere ne menyre te tille qe cmimet ekonomike qe ofrojne te mos kompromentojne kurrsesi cilesine dhe kushtet qe duhet te ofrojne. Megjithese hotelet ekonomike te kryeqytetit, tiranes jane me te shtrenjte se te qyteteve te tjera, ato jane prape se prape shume me te arsyeshem ne cmime se hotelet e ketij lloji ne kryeqytete te tjera Europiane. Sigurisht hotelet e paraqitura ne kete seksion ofrojne disa prej akomodimeve me te lira ne Shqiperi.

Panorama

Shkelqyeshem, 4.7/5.0

Rr. Lek Zaharia, Kruje, Shqiperi

  Available

Sirena

Shkelqyeshem, 4.4/5.0

Tushemisht, Pogradec, Shqiperi

  Available

Nais

Shkelqyeshem, 4.5/5.0

Lagjia nr 1, Bulevartdi EPIDAM, 46 Durres, Shqiperi

  Available

Bristol

Shume Mire, 3.9/5.0

Rr.Nikolla Jorgo, 24/5, Tirane, Shqiperi

  Available

Europa

Shume Mire, 3.8/5.0

Rr.Myslym Shyri, Tirane, Shqiperi

  Available

Rapsodia

Shume Mire, 3.8/5.0

Lagja: Sake, Shengjin,Shqiperi

  Available

Gega

Shume Mire, 3.6/5.0

Lgj. 10 Korriku, Berat, Shqiperi

  Available

Green

Shume Mire, 3.5/5.0

Vaqarr, Tirane, Shqiperi

  Available

Te Stela Resort

Shkelqyeshem, 4.8/5.0

Autostrada Tirana-Durres, Km. 7, Tirane, Shqiperi

  Requires Confirmation

Rezidenca Desaret

Shkelqyeshem, 4.6/5.0

Rr. Kala, Berat, Shqiperi

  Requires Confirmation

Friends

Shkelqyeshem, 4.4/5.0

Rr. Kavajes, Nr. 86, Tirane, Shqiperi

  Requires Confirmation

Kolping

Shkelqyeshem, 4.2/5.0

Rr. Skenderbeg, Shkoder, Shqiperi

  Requires Confirmation

Alpin

Shume Mire, 3.5/5.0

Rr. Siri Kodra, Nr 20, Tirane, Shqiperi

  Requires Confirmation

Boci

S'ka Vleresime

Llixha, Elbasan,Shqiperi

  Requires Confirmation