Hotele Malore

Hotele Malore ne Albania

Kjo kategori përfshin hotele të cilat gjenden ne vende të larta ose zona malore. Numri i këtyre hoteleve ne Shqipëri është mjaft i kufizuar për momentin pasi të tilla janë edhe investimet ne turizmin malor. Ato qe ekzistojnë janë të përshtatshëm për njerëz të cilëve ju pëlqen natyra dhe ajri i pastër. Janë tepër të përshtatshëm për aktivitete të tilla si ecje malore, shëtitje ne natyre si dhe eksplorimin e florës dhe faunës.

Dajti Tower Belvedere

hotel stars
Shkelqyeshem, 4.5/5.0

Parku Kombetar i Malit te Dajtit, Tirane, Shqiperi

  Available

Natyral Razma Resort

hotel stars
Shume Mire, 4.0/5.0

Razem, Shkoder, Shqiperi

  Available

Farma Sotira

hotel stars
Shume Mire, 3.8/5.0

Rruga nacionale Leskovik – Erseke, km 15, Shqiperi

  Available

Teatri Kame

hotel stars
S'ka Vleresime

Fshati Ibe, Tirane, Shqiperi

  Available

Marub

hotel stars
S'ka Vleresime

Katund i vjeter, Rubik, Shqiperi

  Available

Castle Park

hotel stars
C'ka, 2.0/5.0

1.5 km nga Ura e Gorices, Berat, Shqiperi

  Available

Dardha

hotel stars
Shkelqyeshem, 4.7/5.0

Dardhe, Korce, Shqiperi

  Requires Confirmation

Berishta Guest House

hotel stars
Shkelqyeshem, 4.2/5.0

Qender, Theth, Shqiperi

  Requires Confirmation

Bujtina Kole Gjoni

hotel stars
Shkelqyeshem, 4.3/5.0

Rrogam, Valbone, Tropoje, Shqiperi

  Requires Confirmation

Pashuta

hotel stars
Shkelqyeshem, 4.1/5.0

Rr. Shtypshkronja, Voskopoje, Korce, Shqiperi

  Requires Confirmation

Sofo

hotel stars
Shkelqyeshem, 4.1/5.0

Parku Kombetar, Llogara, Vlore, Shqiperi

  Requires Confirmation

Vila Germenji Jorgo

hotel stars
Shkelqyeshem, 4.1/5.0

Rr. Nacionale Erseke - Leskovik, Km 21, Germenj, Shqiperi

  Requires Confirmation

Livia

hotel stars
Shume Mire, 4.0/5.0

Butrint, Sarande, Shqiperi

  Requires Confirmation

Alpin Llogara

hotel stars
Shume Mire, 3.9/5.0

Parku Kombetar i Llogarase, Vlore, Shqiperi

  Requires Confirmation

Akademia

hotel stars
Mire, 2.9/5.0

Voskopoje, Korce, Shqiperi

  Requires Confirmation

Gjergj Frani

hotel stars
S'ka Vleresime

Vermosh,Shkoder,Shqiperi

  Requires Confirmation

Polia Guest House

hotel stars
S'ka Vleresime

Theth, Shqiperi

  Requires Confirmation

Royal

hotel stars
S'ka Vleresime

Voskopoje, Korce, Shqiperi

  Requires Confirmation

Villa Gjecaj

hotel stars
S'ka Vleresime

Qender, Theth, Shqiperi

  Requires Confirmation