Hotele Biznesi

Hotele Biznesi ne Albania

Kjo faqe është krijuar për t'u ardhur në ndihmë njerëzve gjatë udhëtimeve të biznesit që të gjejnë një hotel biznesi ne Shqipëri. Rritja e vazhdueshme e ekonomisë shqiptare ka çuar në rritjen e numrit të biznesmenëve të huaj që vijnë në vendin tonë për të bërë biznes, mbledhje e konferenca. Pjesa më e madhe tyre zhvillohen në hotelet e biznesit në Tiranë dhe në hotele të nivelit të lartë në qytetet bregdetare. Hotelet më të mëdha të biznesit në Shqipëri, zakonisht hotelet zinxhir, i kushtojnë rëndësi faktit që të ofrojnë shërbime cilësore, të kenë kapacitet të madh dhe ambiente për takime si dhe shërbime të tjera të brendshme si sauna, qendra sportive dhe fitnesi etj. Nga ana tjetër hotelet pak më të vogla por luksoze ofrojnë ngrohtësi, komoditet, qetësi dhe përvojë më të veçante të ndërthurur me pajisjet standarde të biznesit. Ne shpresojmë që përzgjedhja e larmishme e hoteleve shqiptare te biznesit që kemi paraqitur më poshtë t’i ndihmoje biznesmenët të bëjnë zgjedhjen e duhur.

Diplomat

hotel stars
Shkelqyeshem, 4.6/5.0

Rr. Sulejman Delvina, Nd.61, H.2, Tirane, Shqiperi

  Available

Tirana International and Conference Center

hotel stars
Shkelqyeshem, 4.2/5.0

Sheshi Skenderbej, Tirane, Shqiperi

  Available

Doro City

hotel stars
Shkelqyeshem, 4.4/5.0

Rr. Muhamed Gjollesha, Nd. 38, Tirana, Shqiperi

  Available

Elysee

hotel stars
Shkelqyeshem, 4.4/5.0

Rr. Themistokli Germenji 2/173, Tirane, Shqiperi

  Available

Partner

hotel stars
Shkelqyeshem, 4.4/5.0

Rr.Pelivan Leskaj, Skele, Vlore, Shqiperi

  Available

Grand Europa

hotel stars
Shkelqyeshem, 4.4/5.0

Sheshi 2 Prilli, Shkoder, Shqiperi

  Available

New York

hotel stars
Shkelqyeshem, 4.1/5.0

Uji i Ftohte, Vlore, Shqiperi

  Available

Rogner Tirana

hotel stars
Shkelqyeshem, 4.2/5.0

Bulevardi Deshmoret e Kombit, Tirane, Shqiperi

  Available

Vlora International

hotel stars
Shume Mire, 3.7/5.0

Lagja Pavarsia, Rr.Kosova, Vlore, Shqiperi

  Available

SarOtel

hotel stars
S'ka Vleresime

Rr. Kostandin Kristoforidhi, Nr. 1, Tirane, Shqiperi

  Available

Vila Alba

hotel stars
S'ka Vleresime

Rr. Xhorxhi Martini, Nr. 10, Tirane, Shqiperi

  Available

Opera

hotel stars
S'ka Vleresime

Rr. Urani Pano, Tirana, Shqiperi

  Available

MonarC

hotel stars
S'ka Vleresime

Kryqezimi i Rr.George W. Bush me Blv.Zhan d'Ark, Nr. 15/2, Tirane, Shqiperi

  Available

Patricia

hotel stars
S'ka Vleresime

Rruga Fortuzi 35, Tirane, Shqiperi

  Available

Grand Tirana

hotel stars
S'ka Vleresime

Rr. Ismail Qemali, Nr.11, Tirane, Shqiperi

  Available

Victoria

hotel stars
S'ka Vleresime

Rr. Dibres, Ndertesa 331, Hyrja 1, Tirane, Shqiperi

  Available

Mondial

hotel stars
S'ka Vleresime

Rr. Muhamet Gjollesha, Tirane, Shqiperi

  Requires Confirmation

Sheraton Tirana

hotel stars
Shkelqyeshem, 4.8/5.0

Sheshi Italia, Tirane, Shqiperi

  Requires Confirmation

Arvi

hotel stars
Shkelqyeshem, 4.3/5.0

Lgj 1. Rr: Taulantia, Durres, Shqiperi

  Requires Confirmation

Xheko Imperial

hotel stars
Shume Mire, 4.0/5.0

Rr. Ibrahim Rugova, Tirane, Shqiperi

  Requires Confirmation

Villa Belvedere

hotel stars
Shume Mire, 3.5/5.0

Shkembi i Kavajes, Durres, Shqiperi

  Requires Confirmation

Regina City

hotel stars
S'ka Vleresime

Rruga Pavlo Flloko, Vlorë, Albania

  Requires Confirmation

Chateau Linza

hotel stars
S'ka Vleresime

Rr. Porcelanit, Qesarake, Linza, Tirane, Shqiperi

  Requires Confirmation