Hotele ne Dhermi

Dhërmiu është një fshat bregdetar që ndodhet midis malit te larte dhe detit Jon, në jug të Vlorës, midis Vlorës dhe Himarës. Fale vendndodhjes se tij, detit te pastër, plazheve me rërë pothuajse bosh dhe motit te ngrohtë, Dhermiu shpejt po kthehet në plazhin më të frekuentuar në Rivierën Shqiptare. Përpara detit dhe përgjatë shëtitores kryesore ka disa bare, restorante, kafe dhe 2 klube nate shumë të mirë që ofrojnë shumë zbavitje në mbrëmje.

Royal Blue

hotel stars
Shkelqyeshem, 4.8/5.0

Plazh, Dhermi, Shqiperi

  Requires Confirmation

Splendor

hotel stars
Shkelqyeshem, 4.4/5.0

Prane viles qeveritare, Dhermi, Shqiperi

  Requires Confirmation

Drymades Inn

hotel stars
Shume Mire, 3.2/5.0

Plazh, Dhermi, Shqiperi

  Requires Confirmation

Ionian

hotel stars
S'ka Vleresime

Plazh, Dhermi, Shqiperi

  Requires Confirmation

Olivio

hotel stars
S'ka Vleresime

Dhermi,Vlore,Shqiperi

  Requires Confirmation