Hotele ne Berat

Më poshtë do të gjeni nje perzgjedhje te hoteleve ne Berat, Shqiperi. Berati ndodhet në rreze të Malit të Tomorrit dhe në brigjet e lumit Osum. Është rreth 122 km nga Tirana dhe 105 km nga Aeroporti Ndërkombëtar i Tiranës. Është më shumë se 2400-vjeçar dhe një nga qytetet më tërheqës të Shqipërisë për nga arkitektura, kultura dhe historia. Berati njihet si qyteti i njëmijë dritareve dhe është shpallur monument i mbrojtur nga UNESCO. Në Berat mund të vizitoni: Kalanë e cila është e vetmja në Shqipëri që ka ende shtëpi të banuara brenda mureve të saj, kishat, Muzeun e Onufrit, Muzeun Etnografik, Xhamine e Beqareve, Xhaminë e Mbretit, lagjen karakteristike të Mangalemit etj.

White City

hotel stars
Shkelqyeshem, 5.0/5.0

Bulevardi Republika, Lagja 22 Tetori, Berat, Shqiperi

  Available

Bujtina Kodiket

hotel stars
Shkelqyeshem, 5.0/5.0

Rr. Kostaq Stefa, Berat, Shqiperi

  Available

Osumi

hotel stars
Shkelqyeshem, 4.6/5.0

Lagja Mangalem, Berat, Shqiperi

  Available

Guesthouse Kris

hotel stars
Shkelqyeshem, 4.4/5.0

Kala Berat, Berat, Shqiperi

  Available

Pasarela

hotel stars
S'ka Vleresime

Rr. 28 Nentori, Berat, Shqiperi

  Available

Castle Park

hotel stars
C'ka, 2.0/5.0

1.5 km nga Ura e Gorices, Berat, Shqiperi

  Available

Rezidenca Desaret

hotel stars
Shkelqyeshem, 4.6/5.0

Rr. Kala, Berat, Shqiperi

  Requires Confirmation

Mangalemi

hotel stars
Shkelqyeshem, 4.7/5.0

Rr. Mihal Komneno, tek Porta e Pashait, Berat, Shqiperi

  Requires Confirmation

Tomorri

hotel stars
Shkelqyeshem, 4.3/5.0

Qender, Berat, Shqiperi

  Requires Confirmation

Grand White City

hotel stars
S'ka Vleresime

Rr. Antipatrea, Berat, Shqiperi

  Requires Confirmation

Belgrad Mangalem

hotel stars
S'ka Vleresime

L. Mangalem, Berat, Shqiperi

  Requires Confirmation

Antipatrea

hotel stars
S'ka Vleresime

Rr. Antipatrea, L. 28 Nendori, Berat, Shqiperi

  Requires Confirmation

Kaceli

hotel stars
S'ka Vleresime

Kombinat,Berat,Shqiperi

  Requires Confirmation