Sherbimi Klientit
+355 4 2235 688
Orari Zyrtar:
E Hene - Premte: 08:00 -18:00
E Shtune 08.00-16.00
Cfare thone klientet tane
"We think that without your web site, we probably would not have come to Albania at all..."
Satu & John Cozens, Finland

Makine me qera ne Shqiperi

Albania Holidays ka menduar edhe per nevojat e atyre qe kane deshire te kene nje makine dhe ta eksplorojne vendin ne menyre te pavarur. Per kete qellim, ne ofrojme mundesine e marrjes me qera te nje makine ne Shqiperi ne bashkepunim me disa nga kompanite me prestigjioze ne bote persa i perket ketij biznesi, si Hertz dhe SIXT. Fale shumellojshmerise se modeleve, si dhe cmimeve konkuruese te ketyre kompanive, ju do te keni mundesine te gjeni mjetin e pershtatshem me te cilin te eksploroni vendin tone te mrekullueshem.
 
Kompania Makinave me Qera Klasi Tipi Makines
Disponueshmeria Makinave: Disponueshme
Adresa Marrjes se Makines Data Marrjes Ora Marrjes
Open the calendar popup.
Adresa Dorezimit te Makines Data Dorezimit Ora Dorezimit
Open the calendar popup.
 
 
 
Partner sites: www.albania-holidays.com,  www.tirana-hotel.com,  www.balkan-hotel.com
Albania Holidays DMC is a member of Albanian Tourism AssociationMember of Albanian Tourism Associationand World of DMC Member of World of DMC's: